Velkommen

Kiropraktor klinikken i Århus blev startet af Keld Harris i 1982. I 2011 overtog Laila Hansen klinikken. Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Praktiserende læger henviser deres patienter til vores klinik. Vi tilbyder tværfaglig behandling imellem kiropraktor og massører og har et godt samarbejde med andre sundhedsbehandlere. Laila Hansen er tilknyttet som underviser på kiropraktorernes turnus uddannelse inden for pædiatridelen. Klinikken er medlem af Dansk Kiropraktorforening. (børnekiropraktor).

Laila HansenKiropraktor Laila Hansen

Laila er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2005. Hun har arbejdet i flere forskellige klinikker og overtog klinikken i Park Allé  i 2011 efter Keld Harris. I 2012 færdiggjorde hun en 3 årig børnekiropraktor uddannelse i England og er nu én blandt få i Danmark med denne uddannelse.

For mig er det vigtigste, at folk der kommer ind i klinikken, får en grundig undersøgelse og den rigtige behandling til deres problem. Ved første konsultation udspørges og undersøges patienten derfor grundigt og der tages et røntgenbillede af ryggen, hvis det vurderes nødvendigt. Det jeg elsker ved at være kiropraktor er, at finde sammenhængen mellem smerterne og årsagen til problemet. Derudover er det en stor tilfredsstillelse at give en god manipulationsbehandling, samt at se, at patienterne får det bedre for hver gang. Desuden lægger jeg stor vægt på at få afklaret og forklaret eventuelle bekymringer over de kiropraktiske justeringer.”

Laila Hansen 2017

Sine Joensson Kiropraktor

Kiropraktor Sine Jønsson

Sine har siden 1. januar 2016 været ansat som kiropraktor hos Kiropraktor Park Allé 3 i Aarhus.
Sine er uddannet kiropraktor i 2012 fra Anglo-European College of Chiropractic i England. Siden studietiden har Sine haft en særlig interesse i behandling af børn i alle aldre og hun har derfor færdiggjort den 3-årige masteruddannelse i børnekiropraktik i 2017.

”Det er vigtigt for mig at det er en god oplevelse for alle at komme til kiropraktor. Min erfaring er at en forståelse af den smerteudløsende problematik er en vigtig del af et godt behandlingsforløb, og information og forståelse har derfor et stort fokus i min undersøgelse og behandling af patienterne.” 

Sine Jønsson 2018

Vores personale

Helle Thorvøe
Helle ThorvøeMassør og zoneterapeut

Uddannet massør i 2006 og zoneterapeut i 2011. Ansat i klinikken siden maj 2014. Helle har netop færdiggjort øre-akupunktur. Helle arbejder fredag fra kl. 8-15. Behandling med zoneterapi er kendt for at kunne hjælpe luftvejslidelser, hormonelle ubalancer, fordøjelsesproblemer f.eks. kolik, forstopelse og diarré, urinvejslidelser, hovedpine, migræne og styrke immunforsvaret.

Bent Lilhauge
Bent LilhaugeMassør
Christina Lenschow
Christina LenschowMassør
Alice Gaarsdal
Alice GaarsdalSekretær
​Ansat siden maj 2014
kim-sh

Kim Sørensen

Administrator